Palamós adequarà un espai d'esbarjo per gossos a tocar de la zona esportiva

Palamós

Data: 15/06/2018

Intervé: Teresa Ferrés, Portaveu PSC

L'Ajuntament de Palamós adequarà un espai per esbarjo de gossos a tocar de al Riera Aubi prop de la zona esportiva municipal. Es tracta d'un espai 5ancat amb arbres i punts d'aigua on els animals podran anar sense lligar.

Aquesta inversió és una de les que la ciutadania de Palamós va votar en el marc dels pressupostos participatius d'aquest 2018. Concretament va ser la tercera proposta més votada d'una llista de 20.

Des del PSC, es considera que el projecte és interessant però té mancances. Van donar suport a la seva aprovació tot advertint que no és un darrer pas sinó el primer de tots. El principal grup de l'oposició lamenta que no es prevegi il·luminació en aquesta finca, sobretot necessària creuen durant els mesos d'hivern.

Nova ordenança de tinença d'animals

Aquesta zona d'esbarjo s'uneix a l'altra espai parcial d'esbarjo caní com és la platja de Palamós entre els mesos de novembre i març.
El mes de novembre el ple va aprovar una actualització de l'ordenança de tinença d'animals de companyia que datava de l'any 2.000 i que preveu aquestes zones i llista els drets i deures de les persones propietàries d'animals de companyia.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat