Sant Feliu proposa una Festa Major amb mesures COVID

Intervenen: Marina Aviñó, guanyadora del concurs i Núria Cucharero, regidora de Turisme

Aquest és el moment en què s'ha destapat el cartell guanyador de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols. La guanyadora ha estat Marina Aviñó Camús, una estudiant de disseny gràfic de Santa Cristina també es va endur  el premi del cartell de Carnaval de la seva localitat natal. 

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols seguirà el seu curs tot i els inconvenients que podia presentar celebrar-la en un any marcat per la COVID. El consistori ha reestructurat la festa per respectar les mesures de seguretat i prevenció que requereix la situació. Amb aquesta idea s'ha decidit que als actes hi haurà un màxim de 800 persones assegudes i guardant sempre les distàncies de seguretat.

En les activitats on hi ha presència de persones s'estableixen aforaments limitats per tal d'adequar-se a les mesures sanitàries i caldrà reservar seient a tots els actes on es vulgui participar. El web habilitat per fer les reserves és guixols.cat

Aquest any es podrà gaudir dels concerts de Di-versiones, La Principal cde la Bisbal, Gertrudis, Pablo López, El Pot Petit i de la Gran Cantada de Cançó de Taverna. També hi haurà sardanes, havaneres, teatre, missa i gegants. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat