La Policia Local de Sant Feliu celebra la seva diada i fa balanç de l'any

1.700 denúncies de trànsit, unes 400 actuacions per actes incívics però també més d'un miler d'intervencions per assistir a la gent gran, a menors d'edat, i persones sense sostre. En total, 20.000 serveis durant el 2017. Aquestes són les dades presentades aquest dijous en l'acte que es fa cada any per fer balanç i premiar les actuacions més heroiques de la policia local de Sant Feliu de Guíxols. El cos assegura que ha estat un any de molta activitat però que estan molt satisfets amb els seus resultats.

En el cos local, són 38 agents, molts d'ells però, es jubilaran en pocs anys. En aquests moments estan formant nous professionals que en el futur formin part de l'equip. Un canvi generacional que ja ha començat en els darrers mesos amb la incorporació de nous agents interins.

La modernització de la policia local no és només en el relleu generacional sinó també amb els equipaments i les tecnologies cada vegada més integrats en el treball policial diari. De fet, a l'estiu ja disposaran de càmeres de seguretat que es col·locaran a les entrades i al centre de la ciutat per controlar els vehicles que hi accedeixen. L'Ajuntament ha invertit en els darrers tres anys, 500.000 euros en armilles, armes i elements de seguretat.

La modernització, però continua essent un dels punts claus en la millora del servei policial a Sant Feliu. Treballen any rere any per oferir incansablement un millor servei cada dia i per ser una policia més propera i de qualitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat