Les Jornades Fotogràfiques tracten la veritat i credibilitat de la fotografia

Intervé: Diego Espada, organitzador de les jornades fotogràfiques de Platja d’Aro

La fotografia, veritat i credibilitat. Aquesta és la temàtica de les Jornades Fotogràfiques de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró 2021, organitzada per Foto Platja d’Aro. Cada any l’associació programa  tallers i conferències de grans professionals del món de la fotografia, sempre enfocats en un tema concret.

Enguany, a aquestes jornades han comptat amb les ponències d’Eric Kessels i Pepe Baeza. Kessels és un fotògraf i publicista de gran importància on, en els seus tallers, mostrava com trobar la veritat dins nosaltres mateixos.  Per la seva banda, Baeza va elaborar un taller sobre el documentalisme i com aconseguir la sensació de veritat amb les noves tecnologies.

L’assistència era gratuïta però requeria una inscripció prèvia ja que les activitats són de petit format. Entre el públic no només hi ha professionals ni amants de la fotografia, sinó també gent que ve de les altres arts i estan interessades en una de les temàtiques concretes.  A més, tots els interessats havien d’enviar un correu on explicaven l’interès per poder formar part de l’audiència. 

A banda de les jornades fotogràfiques, als voltants de la Masia Bas també hi havia l’exposició d’un concurs fotogràfic, que per sorpresa dels organitzadors va tenir una gran rebuda des del primer moment.

Sense perdre de vista el present, des de Foto Platja d’Aro ja van pensant en la propera edició, on els hi agradaria treballar el tema de la dona en la fotografia i també les sortides que ofereix la fotografia.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat