Nou segell dedicat a Sant Feliu de Guíxols

L'Associació Filatèlica i Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ha presentat el segell commemoratiu de l'exposició i activitats que l'entitat desenvoluparà durant l'any. Enguany el segell és innovador, ja que per primera vegada s'ha dedicat al municipi de Sant Feliu de Guíxols com a ciutat i centre de la Costa Brava. S'ha fet un triatge de 165 segells i es poden adquirir a l'associació.

Fins ara l'Associació Filatèlica i Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols dedicava els segells a associacions i entitats, però enguany s'homenatja per primera vegada a un municipi, en aquest cas a Sant Feliu de Guíxols com a pilar de la Costa Brava. Així doncs, el segell dedicat al municipi és poc habitual, i a més, el format és apaïsat. La imatge està feta des de l'aire, i és l'espigó de la platja de Sant Feliu de Guíxols.

Aquest serà el segell commemoratiu de la 34a edició de l'exposició filatèlica que es farà el setembre. N'han fet 165 i es poden adquirir a través de l'associació. Des de l'Ajuntament agraeixen que s'hagi impulsat un segell amb la marca de Sant Feliu de Guíxols.

El gruix de les activitats de l'associació començaran al juny amb la trobada de plaques de cava. Entre les novetats que es presenten aquest any hi ha la primera fira de col·leccionisme de Sant Feliu, de moment hi estan treballant perquè sigui una realitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat