Les jornades de la FEEC parlen del senderisme inclusiu

La cadira Joëlette ha aconseguit ajudar a milers de persones amb mobilitat reduïda a poder tornar a pujar una muntanya o a descobrir-la per primera vegada. Compta amb només una roda i permet passar per senders i camins que no estan adaptats i que són poc accessibles.

L'associació Rodamunt fa 3 anys i mig que treballa amb aquesta cadira i des de llavors ha aconseguit portar a la muntanya més d'un centenar de persones amb les seves famílies i amics. El dissabte l'han presentat en el marc de les Jornades de Senderisme que ha organitzat la FEEC durant aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols.

Són moltes les experiències que l'associació sense ànim de lucre ha viscut amb aquesta cadira. Han aconseguit reptes que abans semblaven impossibles, han trencat rutines i han propiciat emocions.

La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya han iniciat aquest any una campanya perquè les seves entitats treballin amb el senderisme inclusiu.

Les Jornades de Senderisme han portat altres activitats, xerrades i conferències durant tot el cap de setmana al municipi. És la segona vegada que la federació ofereix aquesta jornada oberta al públic i ho fan amb l'objectiu d'apropar a totes les administracions i entitats que treballin amb el senderisme a Catalunya. Cada any ho fan en un poble o ciutat diferent. Aquest any a Sant Feliu de Guíxols, un municipi on des de fa un temps es treballa per potenciar el senderisme des d'un model més turístic.

Aquesta jornada podria servir per portar la cadira Joëlette a Sant Feliu. L'associació Rodamunt no descarta que es facin properes excursions pels camins de ronda o per les Gavarres i el Massís de l'Ardenya. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat