Solidaritat a Palamós aquest cap de setmana amb la Fira Nadalenca

Solidaritat a Palamós aquest cap de setmana amb la Fira Nadalenca
Palamós

Data: 12/12/2019

Aquest proper diumenge 15 de desembre es durà a terme la 43a edició de la popular Fira Nadalenca, que cada any s’organitza a Palamós amb l’objectiu de recaptar fons en benefici de les persones amb discapacitats psíquiques de la comarca. Aquesta activitat és organitzada per l’Associació Fira Nadalenca de Palamós i compta amb la col·laboració d’entitats, associacions, escoles del municipi i de l’Ajuntament de Palamós.

La Fira, que es realitzarà de les 10 a les 14 h del matí al carrer Major i la plaça de la Vila de Palamós, posarà a la venda a preus molt populars diferents articles nadalencs elaborats pels alumnes de les escoles del municipi i membres de les entitats col·laboradores. Durant la celebració d’aquesta activitat també es preveu realitzar el tradicional concert de nadales a càrrec dels alumnes de les escoles de primària i corals d'adults de la vila, així com
el sorteig d'una vintena de peces d'art, entre obra pictòrica, ceràmica i fotografia, cedida desinteressadament per artistes del municipi i la comarca.

Com és habitual els més petits podran participar també del taller de maquillatge que organitza l'Ampa de l'escola La Vila, o bé, portar les seves cartes dels Reis Mags, al patge Reial, que les recollirà en el seu tron ubicat davant l'entrada de l'Ajuntament de Palamós; o bé gaudir de la visita d'en Fumera, que amb set ulls al cap, quatre a davant i tres a darrera, i quatre orelles, dos a cada banda, vigila a tots els infants de Palamós.

El cap de setmana solidari a Palamós no s’acaba aquí i ja està tot a punt per tal que dissabte dia 14, i el diumenge 15 de desembre, el teatre La Gorga aculli les dues representacions de la darrera producció del grup de teatre palamosí Els Cosinets, que enguany celebra el seu 16è aniversari d’ençà de la seva creació.

La recaptació íntegra de diners resultant de totes aquestes activitats escèniques, juntament amb la realització de la tradicional Fira de productes nadalencs del diumenge dia 15 de desembre al carrer Major, l’Associació Fira Nadalenca de Palamós i el grup Els Cosinets la destinaran enguany a tres projectes d’ajut a persones amb discapacitats psíquiques del Baix Empordà. Concretament es tracta de l’Ampa de l’escola d’educació especial ELS ÀNGELS, l'Associació AFATRAM i l'Associació TRAMPOLÍ.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat