Francesc Muñoz té el repte de reforçar la proximitat de la Policia Local ganxona

Francesc Muñoz té el repte de reforçar la proximitat de la Policia Local ganxona
Intervé: Francesc Muñoz, sotsinspector en cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols - VÍDEO EN PROCÉS

El passat mes de juny es va incorporar com a sotsinspector en cap amb l'encàrrec de renovar la gestió i funcionament del cos


Francesc Muñoz ja exerceix com a cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols com a sotsinspector. El cos inicia un procés de renovació amb voluntat de servei ciutadà i amb el repte de reforçar la policia de proximitat.

Muñoz té una llarga trajectòria en el món policial. Va començar a exercir com agent a Sant Feliu de Guíxols i ha estat treballant 15 anys a Olot i 10 a Girona, d'on prové. Torna a Sant Feliu de Guíxols en substitució de Francesc  Miñarro i de Josep Valenzuela que ha exercit de cap fins a la seva arribada de forma provisional. De fet, Muñoz s'havia d'incorporar el passat 1 d'abril però la Covid-19 ho va impedir.

L'elecció d'un nou cap forma part del compromís de l'equip de govern de reformar la Policia Local. L'objectiu és fer-la més propera al ciutadà.

El concepte de Policia Local que es vol impulsar a Sant Feliu de Guíxols és el d'un cos que faci prevenció i intervingui abans que els problemes es facin més grossos.

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols ha hagut de fer un procés intern per substituir agents després d'algunes jubiliacions i també ha incorporat agents de forma temporal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat