Caganer.com obre una botiga a Platja d'Aro

Caganer.com ha obert una botiga a Platja d'Aro. Aquest és el vuitè establiment de l'empresa i demostra el gran interès que generen els seus caganers artesanals inspirats en personatges de l'actualitat de tota mena. De fet, a la botiga s'hi poden trobar figures de polítics, futbolistes i dibuixos animats que criden l'atenció de tots els públics. 

Els caganers dels Venjadors, polítics i dibuixos animats ja es poden trobar a la nova botiga del caganer.com a Platja d'Aro. El nou establiment compta amb 600 figures elaborades artesanalment i la seva obertura ha cridat l'atenció de clients de la zona. Aquesta és la vuitena de la botiga de la companyia, que té cinc locals a Barcelona, una a Madrid i el taller de Torroella de Montgrí. Una obertura a Platja d'Aro que permetrà que els visitants estiuencs de la zona coneguin una de les figures més emblemàtiques de la cultura catalana.

Un dels objectiu és aconseguir que el producte no sigui típic de les vacances de Nadal, sinó que també es pugui comercialitzar la resta de l'any.
Caganer.com va néixer el 1992 amb la voluntat de donar a conèixer la cultura catalana arreu del món. És per això que, a partir de la imatge del caganer tradicional, elaboren artesanalment diferents figures de l'actualitat com Barack Obama, Alexia Putellas i personatges d'animació com Els Simpson.
Això els va portar a obrir botigues l'any 2021 a Barcelona Madrid i ara ja pensen en nous locals arreu d'Europa.

A partir d'ara, el caganer també serà ben present a Platja d'Aro per continuar reivindicant una de les figures populars més apreciades a Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat