Una begurenca s'emporta el primer premi del Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

Intervé: Joan Barceló, Regidor de Promoció Econòmica

El Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro ha repartit premis a participants de tot arreu del territori. El primer premi era un cotxe i li ha tocat a la begurenca Jèssica Jiménez i el segon, format per una bicicleta elèctrica tot terreny i un conjunt de regals a Susanna Carreras de Vilassar de Mar. 

Dins els 16 premis restants a la comarca també hi ha hagut diversos guanyadors. Dos ganxons, castellarencs, platjarencs, palafrugellencs i calongins s'emportaran lots de productes i vals regal importants dels establiments de Platja d'Aro. 

Els mestres de cerimònia han estat l'alcalde del municipi, Maurici Jiménez i el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló, que acompanyats de la notària han repartit els premis després d'introduir més de 32.000 butlletes dins un bombo preparat per l'ocasió. 

Amb aquest sorteig es constata que l'activitat comercial de Platja d'Aro és un referent en el seu entorn geogràfic i ratifica l'èxit d'una campanya amb milers de participants. 

L'alcalde ha trucat en directe als guanyadors i tot i que no hi ha hagut sort a l'instant a l'hora de posar-s'hi en contacte, uns minuts després ha pogut comunicar als agraciats que la seva butlleta era la guanyadora. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat