Torroella treballa per reparar l'esvoranc a la calçada on va caure un camió

Torroella de Montgrí

Data: 12/11/2019

Torroella de Montgrí treballa per reparar el carrer de Fàtima arran de l'esvoranc a la calçada de considerables dimensions que es va produir aquest dilluns a dos quarts de set a la tarda i que va deixar atrapat un camió de gran tonatge. 

Dues dotacions de Bombers s'hi van desplaçar immediatament per abalisar i alleugerir el vehicle, que transportava palets i aquest dimarts al matí s'ha pogut treure el vehicle del forat.

Han estat els propis Bombers els qui s'han encarregat de valorar la incidència i les companyies d'aigua, gas i llum s'hi han desplaçat amb els seus tècnics per inspeccionar les canalitzacions dels serveis, per bé que no s'hi han detectat afectacions. 

L'esvoranc té unes dimensions d'uns 2  metres d'amplada per uns 9 metres de llargada i 2 metres més de fondària. L'esfondrament ha provocat el trencament d'un desaigüe d'aigües brutes i del col·lector d’aigües de la muntanya. 

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'han activat tots els dispositius tècnics disponibles per tal d'avaluar i resoldre la incidència al més aviat possible i poder reobrir el carrer, que la Policia Local ha acordonat per seguretat davant de la mirada atenta dels veïns i veïnes. El trànsit també s'ha hagut de desviar.  Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat