La Creu Roja porta regals allà on la màgia dels Reis Mags no pot arribar

Intervenen: Pilar Ferrero, Regidora de Serveis Socials; Xavier Negre, Voluntari Creu Roja

Una cinquantena de famílies de la Vall d'Aro amb problemes econòmics reben un regal en una nova edició de la campanya dels Reis Solidaris

Els Reis d'Orient són màgics però a vegades aquesta màgia no és suficient per arribar a totes les cases, sobretot la d'aquelles famílies amb més problemes econòmics. Una paradoxa que ajuda a entendre l'injust sistema econòmic en el que vivim. Per això, ajuntaments i entitats fan esforços per ajudar Melcior, Gaspar i Baltasar a arribar arreu i que cap infant es quedi sense el seu regal de Reis.

Aquest divendres al matí la Creu Roja ha repartit a la Vall d'Aro regals a famílies escollides pels Serveis Socials i que tenen greus dificultats econòmiques.

Les joguines s'han rebut a través de donacions i també a través de les compres que la Creu Roja ha fet amb recursos propis. Voluntariat de l'entitat ha classificat, empaquetat i distribuït els regals entre famílies que pacientment han esperat a la porta del magatzem de l'ONG.

Es calcula que el 21% dels catalans i catalanes estan en risc de pobresa inclós comptant amb les transferències i ajudes dels serveis socials de les diferents administracions públiques i entitats del tercer sector.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat