Torna el RE_Palafrugell, un esdeveniment que remarca les iniciatives sostenibles

Palafrugell

Data: 06/10/2023

RE_Palafrugell és una proposta que remarca les iniciatives sostenibles a través d'una vintena d'activitats durant tot el cap de setmana, del 20 al 23 d'octubre. L'objectiu d'aquest esdeveniment és oferir un espai de reflexió en l'àmbit professional i de l'oci, des d'on es realcin iniciatives sostenibles i locals, que permetin gaudir del territori de manera conscient.

Torna el RE_Palafrugell, un esdeveniment que fa valdre les iniciatives sostenibles a través d'una jornada de conferències i debats sobre diferents vessants de la sostenibilitat en l'àmbit de l'arquitectura, el medi ambient, la gastronomia o el turisme.

Entre la vintena d'activitats que s'oferiran el cap de setmana del 20 d'octubre, hi destaquen propostes com l'Arquivolta Calella de Palafrugell, on es farà una visita guiada per la casa Castanera, la història dels BCINs de la zona del Port Bo i els antics tenyidors de xarxes utilitzats pels pescadors de Calella, a Sa Perola i al Restaurant el Salí.

També es farà l'Arquivolta Palafrugell, que es tracta d'una visita guiada a tres espais emblemàtics de poble, vinculats a l'art i al passat industrial dins el món surer de la vila.

A més, entre les activitats destacades del cap de setmana hi ha les diferents sessions de ioga, amb modalitats tan diferenciades com el ioga facial, el ioga dance flow o el ioga infantil.

Dins les activitats previstes per a tota la família hi haurà espais destinats per a totes les edats a la Platja de Llafranc, com per exemple un espectacle infantil, un taller per fer el teu berenar saludable o una gimcana.

Pel que fa a la resta d'activitats, cal destacar la festa del pedal; una jornada de portes obertes als espais culturals i tallers familiars a l'espai Virya Project, entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat