Aquest dimecres surten les entrades del Festival Salat 2024

Aquest dimecres a les 12 del migdia s'obrirà la venda d'entrades del Festival d'humor Salat, que aquest any tindrà lloc del 5 al 7 de juliol com sempre en el marc del Festival Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols.

Després de l'èxit de l'any passat, on va assolir xifres espectaculars amb 12.000 entrades venudes, la nova edició del Festival d'Humor Salat promet superar les expectatives i oferir una experiència encara més enriquidora i divertida per a tots els amants de l'humor.Amb una alineació d'artistes de renom, la programació promet oferir una experiència d'entreteniment que farà riure tots els públics.

En aquesta quarta edició de l'esdeveniment els espectadors tindran l'oportunitat de riure amb el talent de Julen Axpe, Andreu Casanova, Charlie Pee, Àngel Martín, Txabi Franquesa, Facu Díaz i Miguel Maldonado, i Grison i Mentes peligrosas, en una varietat d'espectacles que abasten diversos estils de fer comèdia. La programació es dividirà en varis espais. Hi haurà espectacles de carrer, però també escenaris com la Sala Las Vegas, el Teatre Auditori Narcís Masferrer i el Guíxols Arena.

Com ja és habitual, el Salat serà l'encarregat de donar el tret de sortida al Festival Porta Ferrada. Després de l'intens i divertit cap de setmana del 5 al 7 de juliol, les actuacions musicals agafaran el relleu als humoristes. A propòsit, durant el Salat hi haurà tot un seguit d'activitats complementàries per la ciutat que precisament converteixen aquest en un dels principals festivals de l'humor del país.

Les entrades sortiran a la venda aquest dimecres 7 de febrer a les 12 del migdia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat