L'alumnat de la Vall d'Aro participa al concurs 'Pensem Fort'

Intervenen: Sandra Solsona, directora Ins Ridaura 

Una jornada lectiva diferent, divertida i emocionant, però sense deixar mai d'exercitar el cervell. L'alumnat de les escoles de la Vall d'Aro participa al 'Pensem Fort', un concurs de competències lingüístiques i matemàtiques que organitza l'Institut Ridaura per les diferents escoles de Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina d'Aro.

El concurs es fa en el marc del Pla d'Excel·lència Educativa que funciona als centres de primària i secundària de la Vall d'Aro des del curs 2011-2012. Les proves que l'alumnat de primària fa estan dissenyades pels seus companys de primer i tercer d'ESO amb la coordinació dels seu professorat. Es treballa l'ortografia i el lletreig  i també les matemàtiques a través de problemes que cal resoldre

Per cinquè any consecutiu s'organitza un esdeveniment que ja és tot un clàssic entre l'alumnat de la Vall d'Aro. Cada classe escull els i les millors representants que es baten en duel amb companys i companyes d'altres centres sota l'ànim constant d'alumnat i professorat. Una inciativa pedagògica que reforça els valors de l'esforç, la discoplina i els habits de treball personal tot respectant la singularitat dels estils d'aprenentatge de cada centre.

El concurs també esdevé una oportunitat per començar a familiaritzar els alumnes de sisè amb el que serà el seu institut a partir del curs que. Un primer contacte que els ha de donar més seguretat per afrontar el canvi entre l'escola de primària i la de secundària.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat