Gravades les eliminatòries empordaneses del concurs Picalletres

INTERVÉ: Gerard Rius, presentador del Picalletres

Torna el programa Picalletres a Televisió Costa Brava, 5 centres educatius de l'Empordà participen aquesta temporada en el programa que aquesta setmana s'ha gravat a la comarca. El concurs lingüístic, un any més, ha aterrat al Baix Empordà de la mà de La Xarxa i Televisió Costa Brava que ha enregistrat les eliminatòries regionals. S'han gravat un total de 13 programes, incloses les semifinals i la final territorial. L'equip guanyador participarà a la final catalana que tindrà lloc la primera setmana de juliol. A cada programa hi concursen 6 alumnes de 3r d'ESO i del que es tracta és de lletrejar paraules en català i resoldre també diferents proves que cada temporada poden canviar. 

Televisió Costa Brava aporta els mitjans tècnics i humans per la gravació dels 13 programes així com el presentador. Una productor s'encarrega de la resta, és a dir, del decorat, el contingut teòric del concurs, l'organització dels centres de secundària i fins i tot del jurat que escolta atentament les respostes i en cas d'error especifica com s'escriu realment la paraula errada.
 
Un programa que s'emetrà per Televisió Costa Brava els dilluns i els dijous en prime time a partir de la darrera setmana de maig. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat