Palafrugell sancionarà els joves que van malmetre els vehicles a Calella

La policia local de Palafrugell encara treballa per identificar als joves que van causar destrosses a vehicles a Calella. De moment, se n'ha identificat a un dels joves, se l'ha denunciat i se li ha imposat una multa de 500 euros. L'Ajuntament assegura que farà pagar els danys causats als cotxes.

És el vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials en què es veu com sis joves, possiblement beguts cridant i causen destrosses en vehicles al passeig de la Torre a Calella de Palafrugell quan tornaven de festa. Al vídeo es veu com algun dels joves s'enfila als vehicles i un llança una puntada de peu al retrovisor d'un cotxe i el destrossa. A més, un dels nois porta a la mà un senyal de tràfic trencat.

De moment, la policia ja ha identificat a un dels joves i l'ha denunciat. Haurà de pagar una multa de 500 euros. Mentrestant, els agents treballen per identificar a la resta. El consistori assegura que els farà pagar una multa i els danys causats als vehicles.

Des de l'Ajuntament adverteixen de l'augment de l'incivisme, sobretot des de la pandèmia i demanen responsabilitat individual. Tot i això, recorden que el poble és segur.

Entre els veïns i veïnes i visitants del municipi, alguns es queixen d'aquest tipus d'actes vandàlics que diuen, "creen mala imatge" i certa inseguretat.

Des de la Policia Local s'està treballant per prendre mesures i aturar aquest tipus d'actuacions. Des del consistori recorden que les normes de convivència són "per a tothom i s'han de complir".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat