Martí Fonalleras vol aconseguir una educació més inclusiva al capdavant d'ensenyament

Martí Fonalleras vol que l'etapa que enceta com a director territorial dels serveis d'ensenyament a Girona serveixi per impulsar una educació més inclusiva. Admet que es tracta d'una qüestió pendent que fa temps que està a l'ordre del dia però que avança a pas de puça per la inversió que requereix.   

L'actual portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya a Calonge i Sant Antoni porta 38 anys vinculat a l'ensenyament jugant diferents papers de l'auca en municipis com Salt, Banyoles o Palafrugell.   Fonalleras es considera un bon coneixedor de l'àmbit educatiu a Girona de les dificultats imminents que s'afronten amb la sortida del 155 o els problemes econòmics amb un pressupost de l'any 2017.

Una de les qüestions que més el preocupa és la polèmica pels menjadors escolars, tot i que el Baix Empordà no és de les comarques catalanes més afectades.  

A nivell comarcal, Martí Fonalleras s'haurà d'ocupar de problemàtiques com les protestes per demanar la jornada continuada o la reivindicació de la nova escola de Vall-llobrega o l'Institut-Escola de Verges. En aquest sentit, apunta que aquesta mateixa setmana tindrà una reunió d'obres per posar-se al dia de la situació de tots els centres gironins. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat