Sant Feliu estrena la Llar del Cor, un nou centre per nens de 0 a 3 anys

INTERVÉ: Cristina Carrion, directora Fundació Cor de Maria - Sant Josep

La ciutat de Sant Feliu de Guíxols ha obert aquest curs un nou centre d'acollida familiar per nens de 0 a 3 anys. La Fundació Cor de Maria - Sant Josep ha apostat per obrir aquest centre a l'antiga 'casa de les madres' ubicada al carrer Sant Domènech i oferir a les famílies la possibilitat de portar els nens a la mateixa escola ja des dels 4 mesos.

Fa només dues setmanes que van acabar unes obres que han durat 3 mesos i que han servit per adequar el que era una vivenda antiga com a centre d'acollida familiar per infants de 0 a 3 anys i amb tots els espais i serveis que requereix un equipament d'aquestes característiques. Aquests nens i nenes, els primers en estrenar el nou centre, van començar el curs en un local i ara ja s'han traslladat a les noves instal·lacions.

Les inscripcions per portar els nens a la Llar del Cor estan obertes tot l'any. Poden assumir fins a una vintena d'alumnes i en cas d'aconseguir-ho faran més obres per adequar dues plantes més i després sí, per normativa, esdevenir llar d'infants.

De moment el centre compra amb una aula mixta, una aula taller per fer-hi activitats sensorials i d'experimentació, un espai per canviar els nadons, una petita aula dormitori, una cuina i un despatx per atenció a les famílies. La Llar del Cor està oberta des de tres quarts de vuit del mati fins a un quart de vuit del vespre amb possibilitat d'acollir-se al servei de menjador de l'escola per oferir màxima flexibilitat horària a les famílies.

Finançat totalment amb inversió privada de la Fundació Cor de Maria - Sant Josep aquest dimarts es va inaugurar a Sant Feliu el nou centre d'acollida familiar per nens de 0 a 3 anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat