La Policia de Calonge intensifica les actuacions per evitar l'accés a segones residències

La Policia de Calonge intensifica les actuacions per evitar l'accés a segones residències
Calonge i Sant Antoni

Data: 05/04/2020

La Policia Local de Calonge i Sant Anotni ha intensificat durant el cap de setmana les actuacions per tal de controlar l'accés a segones residències.

A les comarques de Girona, especialment a les zones turístiques, s'ha apreciat un increment de persones i de circulació de vehicles durant el cap de setmana, que en bona part s'atribueix a l'arribada de propietaris de segones residències.

Des de divendres i fins aquesta nit la Policia Local ha establert com a màxima prioritat el control de vehicles i persones per tal que les persones amb segona residència al municipi compleixin amb les indicacions de l'estat d'alarma i de confinament davant la crisi provocada per la Covid19.

Des de divendres i fins avui al matí el control de vehicles i pesones s'ha intensificat, i el resultat és que les dades de denúncies i de vehicles controlats s'ha multiplicat per 5, respecte al cap de setmana anterior.

En aquest sentit, s'ha fet control de més d'un centenar de vehicles i s'han fet 15 denúncies entre divendres a la nit i dissabte per incompliment de les disposicions de l'estat d'alarma.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat