Els delegats de l'ESN es troben a l'Infomarket per compartir informació universitària

L'Aleksandra és una de les representants de l'Erasumus Studen Network (ESN) de la Universitat de Varsòvia. Fa uns anys va fer un Erasmus a Màlaga i aquests dies ha visitat Platja d'Aro per assistir al congrés anual com a membre d'aquesta xarxa de voluntariat.

El dissabte ha assistit a l'Infomarket, una fira en què els delegats de cada país han donat a conèixer les seves Universitats. També una oportunitat per veure els programes que ofereix cada país.

Com ella, més d'un miler de representants de 500 universitats europees han aterrat al municipi per promocionar els valors de la integració europea i la mobilitat acadèmica i juvenil. El dissabte amb l'Infomarket s'han tornat a reunir per compartir informació, conèixer els programes que ofereix cada universitat com també les seves beques.

És el tercer any que se celebra aquesta trobada anual de la xarxa estudiantil més gran d'Europa, aquest any amb seu a Platja d'Aro. Des del dijous fins al diumenge, el miler d'estudiants s'han reunit en diverses conferències i reunions per fer balanç del curs acadèmic i definir les línies estratègiques a seguir dels pròxims anys. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat