El pregó inicia la Festa Major de Sant Pere a Begur

Data: 30/06/2024

Júlia Moner 

Aquest divendres a la tarda s’ha donat el tret de sortida de la festa major de Sant Pere, a Begur.

El cap de setmana passat ja es van començar a fer algunes activitats com la Marxa Popular Puja i Baixa o el Country Line-Dance. Però ha sigut el pregó a càrrec de Pere Carreras el que ha encetat, oficialment, les festes del municipi. Durant el discurs ha expressat el seu agraïment pel bon servei de l’ajuntament i les associacions del municipi i ha destacat la importància i el significat que ha tingut per ell, Begur, al llarg de la seva vida.

En acabar el parlament del pregoner i els regidors de l’Ajuntament, la festa s’ha començat a animar amb el Grup de Gralla i Percussió Bakanard i “las Cubanitas”.

A les 9 del vespre s’ha iniciat la 3a nit de foc Bakanards, que ha estat encapçalada pel sopar popular, on s’han venut al voltant d’unes 300 hamburgueses. I a les 10, al mateix Parc de l’Arbreda ha sigut el torn de l’espectacle de foc “Drania” del grup “Drakonia”, que, com cada any amb les seves històries i malabars, ha aconseguit ser una de les activitats més esperades, tant per grans, com per petits.

La nit de divendres ha acabat amb l’actuació musical del grup “Caipirinhas Rumberus. Però, el regidor de festes de l’Ajuntament, ha assegurat que la festivitat no ha fet més que començar.

A banda d’aquestes activitats, durant la nit de dissabte els més joves han gaudit de les actuacions d’Orquestra Maribel, Animal Dj Show i Dj Ona Giner. I l’endemà, diumenge, s’ha acabat amb uns tallers i l’espectacle de circ.

Així, l’Ajuntament de Begur ha complert amb una de les seves propostes, que era oferir un ampli programa d’activitats, adaptat a tots els públics.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat