Els joves de Palafrugell decideixen com volen participar en el municipi

Els joves de Palafrugell decideixen com volen participar en el municipi
Palafrugell

Data: 11/06/2019

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament posa a disposició dels joves de Palafrugell una enquesta perquè expressin com creuen que hauria de ser el Consell de Joves. Totes les persones que la responguin podran dir quins objectius creuen que hauria de tenir, quin format i quins són els temes més importants que hauria de debatre.

Per tal d’adaptar-se millor a les necessitats dels joves, s’ha creat un qüestionari que poden respondre tots els joves del municipi mitjançant telèfon intel·ligent, tauleta o ordinador. Per fer-ho només cal escanejar el codi QR que es troba en els cartells que hi ha distribuïts en diferents establiments del municipi. També es pot fer a través dels enllaços disponibles a l’Instagram i Facebook de Can Genís.

Els resultats de l’enquesta, que estarà activa fins el 20 de juliol, es donaran a conèixer en una trobada que es farà el mes d’octubre. En la mateixa trobada s’exposaran també com s’aplicaran les propostes per millorar el Consell i es presentaran els projectes que es portaran a terme durant el proper curs escolar 2019-2020. El Consell de Joves va néixer el 2017 com a proposta de la Mesa de Salut amb l’objectiu de fomentar la participació de la població entre 14 i 29 anys en els òrgans de decisió.

Els projectes del Consell de Joves Entre el 2017 i el 2018 el Consell de Joves va realitzar tres assemblees, una enquesta online i va organitzar unes votacions per escollir entre dos projectes presentats en les assemblees. Els dos projectes van ser: la construcció d’unes barres de cal·listènia i la compra d’un equip de so d’exteriors. Aquest últim a va ser el més votat amb un 15 % de participació i es va adquirir l’equip perquè els joves de Palafrugell puguin utilitzar-lo en les seves activitats. Aquest any es disposarà d’un pressupost de 8.000 € per poder fer nous projectes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat