Televisió Costa Brava i La Xarxa faran les campanades en directe des de Palafrugell

Palafrugell

Data: 28/12/2018

Intervenen: Manel Rius, director de TV Costa Brava / Gerard Rius i Laia Campos, presentadors de les campanades

Les campanes ja estan afinades i posades a l'hora per tocar les 12 campanades que marcaran l'entrada al 2019. Aquest Cap d'Any, totes les mirades estaran posades a Palafrugell, on Televisió Costa Brava farà un ampli desplegament per retransmetre en directe les campanades que s'emetran per totes les televisions locals de Catalunya. 

Serà la primera vegada que aquest mitjà de proximitat aposti per sortir al carrer en una nit tan especial. Ho farà amb la vocació d'acompanyar tots els espectadors a l'entrada a l'any nou i continuar amb el compromís amb el producte de quilòmetre 0. 

El dj palafrugellenc Kharloss Selektah serà qui assenyali les dotze campanades i ompli de música la plaça de l'església de Palafrugell per començar amb bon peu el 2019.

La vetllada serà conduïda per Gerard Rius i Laia Campos, que seran els mestres de cerimònies del què qualifiquen com un "Cap d'Any tocat per la tramuntana" que vindrà carregat de sorpreses. 

Les campanades es podran seguir en directe per Televisió Costa Brava i totes les televisions adherides a la Xarxa de Comunicació Local des de les 11 i 55 minuts de la nit i fins que el cava i el raïm estiguin ben digerits. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat