Vall d'Aro celebra la primera Jornada de bones pràctiques educatives

Marc Marqués

Vall d'Aro celebra la primera Jornada de bones pràctiques educatives

És la primera Jornada de bones pràctiques educatives que ha organitzat els Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat de Catalunya a la Vall d'Aro.

Docència, educació i aprenentatge son les tres paraules principals que defineixen la Jornada de bones pràctiques educatives de la Vall d'Aro. 
Es tracta d'una Jornada organitzada pels Serveis Territorials d'Educació de la Generalitat de Catalunya que ha reunït més d'una cinquantena de persones a l'Espai Escoles Velles de Castell d'Aro. 

L'objectiu principal de la Jornada és mostrar a la comunitat les bones pràctiques educatives que es porten a terme a tota la Vall d'Aro. 

L'Escola Estanys, l'Escola Fanals d'Aro, l'Escola Vall d'Aro, l'Institut Ridaura i l'Escola Pedralta son els centres educatius on es realitzen aquestes bones pràctiques educatives i cadascún dels centres ha presentat un projecte diferent. 
L'acte ha estat conduït per l'inspector d'Educació de la zona de Vall d'Aro, Francesc Sánchez, qui ha destacat la importància de les bones pràctiques a les escoles. 


Una altra cara visible durant l'acte ha sigut la de l'alcalde de Santa Cristina d'Aro, Josep Xifra, que ha assegurat que la comunicació és un element clau per aquesta jornada i que el joven és el futur. 


La Jornada també ha comptat amb la presència de l'alcalde de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, Maurici Jiménez, que ha assenyalat que fa falta una mirada conjunta per part dels centres educatius. 

A la Jornada també hi ha assistit professorat de les diferents escoles, representants de les Associacions de Famílies d'Alumnes i dels ajuntaments de tota la Vall d'Aro tots plegats compartint experiències educatives. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat