Primera bicicleta elèctrica a la Policia Local de Palafrugell

Primera bicicleta elèctrica a la Policia Local de Palafrugell
Palafrugell

Data: 03/08/2020

La Policia Local de Palafrugell disposa actualment d’una bicicleta elèctrica per moure’s pel centre de la vila. Cedida per l’empresa palafrugellenca E!bikes Area, la bicicleta està dotada amb la última tecnologia i equipada amb un casc i una motxilla, necessària per guardar les eines de treball de l’agent. Amb aquesta primera bicicleta, l’Ajuntament continua apostant per la sostenibilitat i el medi ambient.

Pau Lladó, regidor de Règim Interior i de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell, afirma que “l’ús d’aquesta bicicleta elèctrica ajudarà a pacificar el trànsit al centre, alliberar la zona de fums i reduir la contaminació acústica”. D’altra banda, avança que la seva intenció és “ampliar l’ús d’aquest transport a la zona de platges i seguir impulsant el desenvolupament dels carrils bici i la mobilitat sostenible”.

La bicicleta, logotipada amb la imatge de la Policia Local, és una bicicleta elèctrica d’estil trekking, amb un motor silenciós i una bateria suficient per tal que la Policia Local pugui desplaçar-se pel centre durant tot el dia. El funcionament del motor s’activa quan l’usuari pedala i està equipada en tres modes d’ús, depenent de l’elevació del terreny.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat