L’Hospital de Palamós guardonat amb 4 premis en la primera edició dels Premis BSH

L’Hospital de Palamós guardonat amb 4 premis en la primera edició dels Premis BSH
Palamós

Data: 27/09/2019

Ahir 26 de setembre va tenir lloc a Madrid el lliurament de premis de la primera edició Premis BSH- Best Spanish Hospitals, acte en el qual l’Hospital de Palamós va ser guardonat amb 4 premis. Els van recollir la Dra. Anna Ribera, Directora Assistencial i el Dr. José Roman, Director d’Avaluació i de la Comissió de Docència. 

Concretament els premis rebuts han estat per les categories següents:
- Categoria diagnòstica de la dona 
- Categoria diagnòstica de ronyó i vies urinàries
- Categoria diagnòstica de malalties infeccioses
- Categoria millor hospital en resultats globals 

I per tant es premia la feina feta pels Serveis de Ginecologia - Obstetrícia i Urologia, així com a la Comissió d’Infeccioses. 

Amb l’objectiu d’optimitzar la gestió sanitària per a la millora continua dels hospitals d’aguts espanyols públics i privats, la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l’anàlisi d’indicadors útils per a la gestió sanitària en Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), y la companyia Asho, líder nacional en serveis de codificació d’altes hospitalàries y codificació automàtica de processos ambulatoris, han creat els Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards. S’han establert 6 grups d’hospitals, s’han estudiat 10 categories de processos i s’han avaluat un total de 250 indicadors. Als premis han participat un total de 80 hospitals estatals: 43 públics i 37 privats. Concretament, i d’acord amb els guardons lliurats, Catalunya és la comunitat amb els millors hospitals, ja que hi ha 18 d’ells que han estat guardonats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat