Calonge presenta el programa del Campus de l'Experiència

Calonge ha presentat el programa del Campus de l'Experiència de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), que proporciona una formació adreçada a persones majors de 50 anys que vulguin ampliar els seus coneixements i desenvolupar-se en l'àmbit personal en aquesta etapa de la vida. La formació consta d'un programa de 3 anys amb assignatures que s'agrupen en 6 àrees temàtiques: Literatura, ciència, història, món actual, filosofia i art.

Calonge ha presentat el programa del Campus de l'Experiència que ofereix una formació acadèmica dirigida a les persones majors de 50 anys amb l'objectiu principal d'omplir de sentit aquesta etapa de la vida, mitjançant la realització personal de les persones grans.

La sessió informativa ha estat un èxit d'assistència de persones interessades a fer la formació amb més de 150 preinscrits.

La formació consta d'un programa de 3 anys amb assignatures troncals que s'agrupen en 6 àrees temàtiques.
.
També inclou un programa d'ERASMUS per fer intercanvi d'alumnes a centres universitaris d'arreu d'Europa.

Els criteris d'avaluació se centren en l'actitud i l'activitat de l'estudiant com ara l'assistència a classe, treballs i la participació.

Els alumnes que hagin superat els 3 cursos rebran el títol de Diplomat en el Programa Sènior Universitari en Cultura, Ciències i Societat pel Campus de l'Experiència.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Josep Maria Ricart Puigneròfa 35 dies


Més articles de Societat