Torroella presenta la col·lecció de tardor-hivern en una Ruta de Tendències

5 habitacions d'hotel, 5 tendències diferents, 3 professionals del bon gust i una dotzena d'establiments comercials al darrere. Aquests són els ingredients de la nova Ruta de Tendències que es pot visitar a Torroella de Montgrí des d'aquest divendres i fins el proper dimecres. Durant set dies l'hotel restaurant Vila Bella de Torroella acull aquest projecte trencador que vesteix 5 habitacions de l'hotel amb  5 tendències diferents. Són aparadors creats amb els 5 sentits perquè el visitant trobi les tendències d'aquesta tardor-hivern en un nou format. El projecte l'organitza Ingrid Moda amb la col·laboració creativa i artística de la dissenyadora d'interiors Sarah Alenyà i l'estilista Adela Llorens i una dotzena d'establiments hi aporten part del gènere que ofereixen per aquesta nova temporada.

Les organitzadores han pensat cada tendència fins l'últim detall. El visitant és capaç de percebre aquella tendència amb els 5 sentits perquè l'olor, la música, el tacte dels teixits, els productes gastronòmics que s'hi associen i la disposició de tots els elements a la vista són molt evidents i diferenciats en cada habitació.

La idea d'aquest projecte va sortir d'un viatge a Milà en un hotel que dedicava cada habitació a un dissenyador emergent. Això s'ha transportat fins a Torroella de Montgrí i amb la col·laboració dels comerciants s'ha creat aquesta nova iniciativa que es complementa amb desfilades de moda, xerrades, cates de vins i degustacions, presentacions de llibres, recitals poètics i concerts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat