Els guardonats de les Medalles del Montgrí 2022 ja han rebut el seu reconeixement

Els Guardonats de les Medalles del Montgrí 2022 ja han pujat a l'escenari aquest dimecres 24 d'agost a l'Auditori Teatre Espai Ter de Municipi. Uns premis dedicats a aquells que han col·laborat per fer el bé i aportar el màxim al municipi. 

La Medalla del Montgrí, el màxim distintiu cívic que concedeix l'Ajuntament de Torroella en reconeixement a les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal. L'exjutge Narcís Coll, el compositor Eduardo Rincon i les seccions locals Catalunya Contra El Càncer i d'Oncolliga Girona, van ser els guardonats d'aquest acte tan emotiu aquest dimecres 24 d'agost a l'Auditori Teatre Espai Ter. 

Marialluisa Montroig, membre d'Oncolliga Girona afirma que és un reconeixement molt inesperat, ja que totes les hores invertides i treballades han estat des del cor i aquesta medalla significa que es valora la feina i dona més força per continuar organitzat events i recaptar ajudes per contribuir a millorar la vida dels malalts de càncer. 

Maria Galí, membre de Catalunya contra el Càncer afirma que gràcies a la feina i tota la gent que dona suport des de fora, l'organització ja porta 40 anys com a voluntària, els quals es plantejen continuar.

Narcís Coll Frigola, és conegut a tot el municipi per la  multiplicitat de facetes i activitats de la seva trajectòria, sempre vinculades a l’entorn social i el desenvolupament local del territori.

Dolça Vilallonga, va ser l'encarregada de pujar a l'escenari en representació del seu marit Eduardo Rincón, el qual no va poder assistir per problemes de salut. 

Per part de l'Ajuntament de Torroella, l'alcalde Jordi Colomí Considera que 'és un dels actes més emblemàtics de la Festa Major'. La nit va acabar amb una fotografia de grup com a acomiadament d'aquest acte tractat des de l'Ajuntament com a important i necessari
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat