Nou sancions per saltar-se la prohibició d'accés al segon tram de la Via Ferrada

Els Agents Rurals ja han interposat nou sancions per incompliment de la prohibició d'accés al segon tram de la Via Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Aquest tram està tancat per protegir la criança del corb marí emplomallat, que és una espècie protegida. 

Els Agents Rurals, per segon any consecutiu, han tancat un dels trams de la Via Ferrada de la Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols. Ho han fet per protegir una espècie que hi habita, el corb marí emplomallat. Fins a l'any passat, mai hi havia criat, però ara en fa dos que ho fa.

Aquest 2024 hi han fet dos nius, i en cada un d'ells hi ha creixent dos polls. Els Agents Rurals els van a visitar periòdicament per controlar que evolucionin correctament.

La prohibició d'accés al segon tram de la Via Ferrada està senyalitzat en diferents punts, com a dalt del camí de ronda, i a l'entrada i sortida del primer tram de la Via. Saltar-se la prohibició pot comportar una sanció de 100 a 3.000 euros, en funció del dany causat, i els Agents Rurals ja han hagut d'interposar 9 sancions.

El tram es va tancar l'1 de desembre del 2023 i es preveu que s'obri cap a finals del mes de maig, quan les cries ja siguin prou grans.


Podeu veure el reportatge amb més profunditat que hem fet sobre el tema amb els Agents Rurals clicant aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat