"Dones ganxones, dones del món" celebra deu edicions

INTERVENEN: Sònia Fuentes, autora "Diario de una mujer maltratada" // Josep Melcior Muñoz, 1r tinent d'alcalde

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest diumenge el desè aniversari de la mostra "Dones ganxones, dones del món", un esdveniment que reivindica el texit associatiu de la ciutat en clau femenina. 

Entitats culturals, solidàries o esportives amb la dona com a  figura central són algunes de les representades a aquesta desena "Dones ganxones, dones del món". Una trenta d'estands han fet bullir d'activitat la rambla Vidal de Sant Feliu.  També hi ha hagut testimonis de casos d'experiències vitals personals com el de la Sònia Fuentes, que presentava el llibre autobiogràfic "Diario de una mujer maltratada" o el de la Khadija Mabruki i la seva història d'èxit professional com a impulsora de la pastisseria marroquina Aladí. 

"Dones ganxones, dones del món" és una iniciativa impulsada pel SIAD, el Servei d'informació i atenció a les Dones, que fa tasques d'informació i assessorament jurídic o psicològic a les dones, a més d'oferir formació i sensibilització en temes d'igualtat i contra la violència de gènere i de donar suport a les entitats de dones de la ciutat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat