Dues alumnes reben la beca d'estada lingüística de l'EOI de Sant Feliu de Guíxols

L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Feliu de Guíxols i l'Ajuntament ha entregat les borses d'estada lingüística John Langdon-Davies. Dotades amb 800 euros cadascuna, n'han estat beneficiàries dues alumnes que aquest estiu podran estudiar anglès en un país estranger.

Ja fa quatre anys que el nom del periodista sud-africà, John Langdon-Davies ,que va passar per Sant Feliu de Guíxols durant la Guerra Civil, presideix les borses d'estada lingüística de l'Escola Oficial d'Idiomes del municipi. L'acte d'entrega de les beques es va oficialitzar aquest divendres al Monestir, i en van ser beneficiàries dues alumnes del centre. Una estudiant del curs B2.1 d'anglès que aquest estiu farà una estada lingüística d'una setmana a Edimburg i una estudiant del B1 d'anglès que farà un curs intensiu durant dues setmanes a Manchester.

La voluntat de la iniciativa és fomentar les estades a l'estranger i així, facilitar l'aprenentatge de les llengües. Per obtenir aquesta beca els alumnes presenten el projecte que els agradaria fer, normalment sol·liciten estades lingüístiques o activitats d'alguna formació en concret.
 

Cada any oferim dues borses d'estada lingüista de 800 euros i alumna té un mes i mig per presentar projecte i a canvi quan se'ls atorga és que ho vinguin a explicar exposin la seva experiència per encoratjar als assistents a fer sol·licituds l'any que ve"

Com a novetat, enguany s'ha aprofitat l'acte per entregar els ajuts que fa vint anys que atorguen a estudiants per comprar material didàctic. També les dues beneficiàries de l'estada lingüística de l'any passat han explicat la seva experiència.  En acabar l'entrega de les beques es va fer una conferència a càrrec de la Cordèlia Alegre i la Clàudia Aragón, directores del documental 'La distància dels noms', sobre el llegat de la tasca humanitària de John Langdon-Davies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat