Detenen a Platja d'Aro un fugitiu acusat d'atracar un hotel a Amsterdam

Detenen a Platja d'Aro un fugitiu acusat d'atracar un hotel a Amsterdam
La Policia Nacional Espanyola ha detingut a Platja d'Aro un fugitiu acusat d'assaltar un hotel d'Amsterdam el 2018 i robar uan important quantitat de diamants.

El detingut s'amagava amb documentació falsa,  havia canviat el seu aspecte físic i tenia antecedents per delictes d'estafa a l'Estat Espanyol. El fugitiu, membre d'un perillós clan familiar especialitzat en assalts i atracaments, tenia una Ordre Europea de Detenció i Entrega per  delictes econòmics, financers, contra l'ordre públic, la seguretat de l'estat i falsedat documental.

El maig del 2018 amb dos col·laboradors més va assaltar amb armes un hotel i va robar diamants.  Segons recull l'ACN la fiscalia de la regió Holanda Nord va iniciar una investigació i va identificar l'home ara detingut i una dona també holandesa. En el registre que es va practicar al domicili del principal sospitós en una petita localitat del sud d'Utrecht es van localitzar dues armes de foc, carregadors i nombrosa munició, però no es va trobar cap dels lladres.

A través d'una investigació i amb col·laboració internacional la policia Holandesa va sospitar que el fugitiu es podria amagar a Platja d'Aro i van demanar a la justícia espanyola que iniciés les investigacions. Per evitar la fuga, la Policia Nacional Espanyola va demanar la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, que van col·laborar en la seva identificació i detenció.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat