Nou Servei d'Atenció Integral LGTBI a Sant Feliu de Guíxols

Es posa en marxa a Sant Feliu de Guíxols el Servei d'Atenció Integral per a les persones LGTBI. Es tracta d'un servei d'atenció integral, de qualitat i de proximitat a les persones que hagin patit, pateixin o estiguin al risc de patir discriminació o violència per la seva orientació sexual, identat o expressió de gènere. Però el servei s'obre a tota la ciutadania per poder prevenir la LGTBIfòbia i promoure la igualtat de les persones en tots els àmbits socials.

Diferents municipis formen part de la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGBTI arreu de Catalunya i ara Sant Feliu de Guíxols també en forma part. Es donarà atenció a totes les persones que ho vulguin els dimecres al centre cívic de Vilartagues.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ja va aprovar una moció l'any passat per addherir-se a al xarxa de municipis LGTBI i des de llavors ha fet accions simòliques de suport al col·lectiu. Ara hi sumen la tasca orientativa que durà a terme el nou SAI LGTBI.

Aquest nou servei forma part de les accions que s'estan desplegant a Catalunya des del 2014 quan es va aprovar una llei pionera a Europa per la defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat