Els alumnes de Castell-Platja d'Aro celebren l'últim dia de curs a PP'S Park

S'ha acabat un curs 2018-2019 força polèmic al Baix Empordà amb les reivindicacions per mantenir els grups de P3 de l'Escola Gaziel de Sant Feliu de Guíxols i del Mas Clarà de La Bisbal d'Empordà, així com la de l'Escola Guillem de Montgrí perquè l'AMPA recuperi la gestió del menjador. Per altra banda, escoles com l'Institut Frederic Martí Carreras han celebrat el seu aniversari, en aquest cas el 50e.

Ara amb l'arribada de l'estiu als alumnes els toca acomiadar-se de les aules i professors durant gairebé tres mesos. Des d'aquest divendres les aules queden buides i seran els casals d'estiu, les platges i les places les que es començaran a omplir.

En arribar el final de curs les escoles busquen diferents alternatives per celebrar-ne el comiat, alguns d'ells amb balls, gimcames, o sopars.

Per les escoles del municipi de Castell-Platja d'Aro ja és una tradició celebrar el final de curs al parc d'atraccions PP'S Park. Cada any quan arriben aquestes dates els nens i nenes de les escoles Els Estanys, Vall d'Aro, Fanals d'Aro i IES Ridaura, acompanyats dels seus professors, passen el dia gaudint de la desena d'atraccions que han posat en marxa exclusivament per a ells, des de llits elàstics fins a la gran muntanya russa.

Aquest divendres el Pp's Park ha estat només per uns centenars de privilegiats alumnes, però aquest estiu estarà obert al públic cada dia de la setmana fins a la mitjanit. A més, aquesta temporada el parc estrena 4 atraccions noves.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat