El programa Fem Platja! ha implantat millores en les mesures d’accessibilitat

El programa Fem Platja! ha implantat millores en les mesures d’accessibilitat
El programa Fem Platja! Estiu 2018 de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, aquest estiu ha implantat millores en les mesures d’accessibilitat que faciliten el gaudi del bany a les persones amb necessitats especials de mobilitat.

S’ha habilitat d’un espai específic amb un monitor per atendre aquestes persones i els seus acompanyants al punt de socors del Passeig Marítim amb el carrer Miramar amb una plataforma de fusta sobre la sorra, coberta amb una carpa, i connectada amb una de les passeres que uneixen el passeig i el trencaones. Precisament hi ha instal·lades 19 passeres a la sorra, una més que l'estiu passat; i es disposa de diversos jocs de crosses amfíbies i de sis cadires amfíbies, una per a cada punt de socors i una per a la torre de vigilància.

Alhora, hi ha plataformes adaptades a les dutxes i rentapeus de la Platja Gran. També, destaquen les sis línies de vida instal·lades davant de cada lloc de socors, un sistema de cordes a 1’40 metres d’alçada, que faciliten l’entrada i sortida de l’aigua.

Aquest és un programa integral de gestió municipal de la façana marítima que incorpora aspectes de neteja i manteniment, seguretat i socorrisme la qualitat, la informació, la seguretat o la participació ciutadana, amb un equip humà de 48 persones, entre personal propi de les empreses concessionàries.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat