La Policia deté a Castell d'Aro dues persones per temptativa de robatori i tinença d'armes

La Policia deté a Castell d'Aro dues persones per temptativa de robatori i tinença d'armes
La Policia Local de Castell-Platja d’Aro va detenir la matinada del passat 18 de setembre dos homes com a autors d’un delicte de temptativa de robatori amb violència i intimidació en habitatge aliè i tinença d’armes.
 
L’actuació es va iniciar quan la patrulla actuant va localitzar, sobre les 04:00 de la matinada, una furgoneta blanca al mig d’un carrer del barri de La Coma de Castell d’Aro que obstaculitzava totalment la circulació. Quan la patrulla es va acostar, va veure com sortien corrents del pati de la casa del davant tres homes vestits amb roba fosca i amb guants de làtex.
 
Davant la presència policial i les indicacions dels agents de que s’aturessin, els homes van fugir en direccions oposades, podent interceptar a dos d’aquestes tres persones. Una de les persones que es va poder aturar portava a la mà una pistola, arma que desprès es va poder comprovar que era detonadora. També se’ls va trobar vàries brides de plàstic en forma de manilles i un ganivet de grans dimensions.
 
Els agents actuants, ja amb el suport d’altres patrulles policials, van poder comprovar que la porta d’accés a la casa es trobava oberta i a l’interior es trobaven dormint vàries persones en diferents habitacions.
 
També es va comprovar que, en altres estances de la casa i en un pati posterior, hi havia plantacions de marihuana. Els indicis apunten a que els lladres pretenien apropiar-se d’aquesta droga i, per aconseguir-ho, estaven disposats a lligar els inquilins de la casa.
 
A dins de la furgoneta estacionada al davant de la casa es van localitzar més brides de plàstic en forma de manilles i guants de làtex.
 
Davant dels indicis i de les versions contradictòries de les persones interceptades, es va procedir a la detenció d’aquestes.
 
Entre els dos detinguts sumaven més d’una cinquantena d’antecedents per delictes contra el patrimoni, alguns d’ells amb violència i intimidació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat