Calonge estudia com ajudar a les entitats a fer tràmits burocràtics amb l'Ajuntament

Intervé: Miquel Bell-Lloch, Alcalde de Calonge i Sant Antoni

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol ajudar a les entitats del municipi a fer tràmits amb el consistori i està estudiant la fòrmula per oferir-los assessorament i ajuda burocràtica.

El nou executiu de Miquel Bell-Lloch vol que les associacions i entitats del municipi siguin un puntal de les polítiques públiques, sobretot en matèria cultural, esportiva i social, i per això vol donar-los les màximes facilitats per fer tràmits legals, principalment per accedir a les subvencions.

Ja en la festa de les entitats celebrada fa escassos dies, el nou batlle calongí va explicar que volia tenir una relació més fluïda amb les entitats i canviar la forma com interactuen amb l'Ajuntament.

Des de l'Ajuntament han detectat que algunes associacions i entitats tenen dificultats per contractar o trobar una persona que els porti les gestions administratives més farragoses i que això els fa perdre oportunitats.

La idea és que aquesta ajuda es faci amb personal municipal però l'equip de govern és conscient de les limitacions de l'Estat en matèria de contractació de funcionaris. Per tant, ara estudiaran la forma com es pot oferir aquesta ajuda burocràtica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat