Concursos de Nadal per dinamitzar el comerç local de Santa Cristina

Les festes de Nadal són sinònim de retrobaments familiars, però alhora duen intrínseques l'acció del consumisme. Si bé és cert que els copiosos sopars o les llargues llistes de regals esdevenen quasi una tradició, les compres es poden realitzar al cantó de casa per donar un impuls al teixit local. En el cas concret de Santa Cristina, el consistori ha programat dos concursos de dinamització comercial, que sortegen premis entre els clients.

Per una banda, s'ha desplegat la campanya "Viu el Nadal". Fins al sis de gener les compres realitzades en una 80a d'establiments comercials, bars i restaurants de Santa Cristina ofereixen la possibilitat de guanyar un primer premi, de 1.000 euros, i un segon de 500.

El Mercat Setmanal també juga un paper destacat dins la festivitat amb la campanya "Nadal al mercat". En aquest cas, amb les compres realitzades fins al 18 de desembre i emplenant una butlleta de punts, es podran adquirir a concurs dos premis materials.

Les dues campanyes gaudeixen d'una llarga tradició al municipi i és per aquest motiu, que alguns ciutadans decidits ja demanen els vals de compra. Enguany, però s'amplien els premis, els quals seran atorgats pel consistori el 20 de desembre i l'11 de gener.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat