Tornada a l'Escola amb la Covid encara present

Es mantenen el gruix de les recomanacions anti-pandèmia si bé la cobertura vacunal dóna tranquil·litat i permet relaxar algunes mesures

Esglaonadament i amb la il.lusió del primer dia l’alumnat ha tornat a l’Escola en el tercer curs marcat per la pandèmia.

Els grans amb ganes de retrobar-se amb els seus companys i companyes i els més petits temerosos d’una experiència nova que els canviarà la vida.

Han estat 83 dies sense que l alumnat trepitgés les instal·lacions educatives. Arrenca un nou curs on els reptes habituals de l’escola pública com la diversitat o l’infrafinançament s’uneixen de nou al combat contra la Covid. Enguany amb mesures similars a l’anterior però amb la tranquil.litat que dóna la cobertura vacunal cada cop més àmplia.

Sí que es manté en canvi les entrades esglaonades i per diferents espais. Un element que va permetre el curs passat ordenar molt bé l'accés a les aules i centres educatius i que Ensenyament ja va avançar que segurament aquesta mesura havia arribat per quedar-se més enllà de la Covid.

Arreu de la comarca s'han vist curs ordenades de pares i mares fora els centres educatius, a la porta llistat d'alumnes i gel hidroalcohòlic, i professorat davant les aules marcant la fila.

Torna la normalitat i els pares i mares s'han mostrat alleujats després de setmanes de mans i mànigues per conciliar la vida laboral i la familiar encara en vacances.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat