El Calonge Vila de Nadal converteix el centre calongí en un parc infantil a cel obert

INTERVÉ: Arturo Prades, regidor de Promoció Econòmica de Calonge i Sant Antoni

Ja és Nadal a Calonge. Parades nadalenques, inflables, música en directe, tallers o un Cagatió gegant són algunes de les activitats que durant aquest cap de setmana han convertit Calonge en Vila de Nadal. 

Organitzat per l'Associació de Comerciants i Empresaris, el Calonge Vila de Nadal és un parc infantil a cel obert que una vegada més ha omplert els carrers calongins  de propostes familiars per donar la benvinguda a les festes. El seu tret diferencial respecte altres municipis és precisament el de ser a l'aire lliure. Des de bon matí fins al vespre tant de dissabte com de diumenge tot d'activitats i tallers han farcit el programa de l'esdeveniment. Això ha fet que la gent s'acostés al centre de Calonge en una època de vital necessitat pels negocis de la vila. 

Al Calonge Vila de Nadal hi conviuen comerciants i associacions, com les AMPA dels diversos centres educatius del municipi, que aprofiten per fer paradaes i recaptar fons per iniciatives variades, com poden ser els típics viatges de final de curs. L'esdeveniment serveix també perquè tothom s'empapi del Nadal i tingui encara més ganes de que arribin les festes. Al nucli antic de Calonge ho faran amb un pessebre vivent al Castell els dies 23 i 26 de desembre i 1 de gener. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat