Túnels del terror, tallers i rues per celebrar el Halloween al Baix Empordà

Intervé: Anna Collell,  Associació de Festes Ganxones

El Baix Empordà es prepara per viure la nit més terrorífica de l'any. El Halloween s'ha implantat a la comarca i cada cop són més les activitats que s'emmarquen en aquesta festa d'origen anglosaxó importada a Catalunya gràcies a la globalització i els fluxes migratoris.

Passatge del terror a Sant Feliu de Guíxols

A Sant Feliu de Guíxols per tercer any organitzen Passatge del Terror als Jardins del Monestir. A un preu de 3 euros l'Associació de Festes Ganxones organitzen un tour terrorífic no apte per a persones amb problemes cardiovasculars o embarassades.

Serà els dies 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre de les 8 del vespre a les 10 de la nit. L'organització promet emocions fortes amb una setantena de figurants on hi ha de tot i es ret un homenatge a les pel·lícules de terror més icòniques.

Com a novetats d'enguany l'organització ha multiplicat els efectes sonors, de llum i fum, ha ampliat un xic el recorregut, ha instal·lat una tirolina i hi haurà una 'performance' sorpresa a ritme de Thriller de Michael Jackson. Aquestes setmanes prèvies a la vigília de Tot Sants l'organització ha ultimat tots els detalls d'una proposta que té una acurada posada en escena.

Les activitats de Halloween no s'acaben aquí i és que tant divendres 1 com dissabte 2 de novembre hi haurà tallers de màscares, de carbasses, contacontes i maquillatges.

Túnel del terror a Platja d'Aro

Un altre població que també té Túnel del Terror és Platja d'Aro. Ja fa set anys que la Federació de Colles de Carnaval organitza aquesta activitat al vespre amb botifarrada popular a la Plaça dels Estanys.

Jornades de por a Pals

Pals fa tres jornades amb la por com a element central. Dijous 31 al Pati de Ca la Pruna s'emetrà cinema de Terror a les 23.00.  Dijous 31 i Divendres 1 es fa una Ruta Halloween pel recinte gòtic amb sortida a la Plaça Major de 20.00 a 23:00. Dissabte 2 al Pati de Ca la Pruna a les 18:00 es fa una visita guiada titulada Pors Ancestrals

Mercat artesà i tallers a Begur

L’activitat a Begur començarà el dijous 31 amb un túnel del terror i l’activitat infantil 'Vine a maquillar-te de Halloween amb l’AMPA'. Ja l’endemà, la vila donarà la benvinguda al mes de novembre amb una fira d’artesans, venda de productes de Halloween i una nova edició de 'Vine a maquillar-te de Halloween amb l’AMPA'.

Castanyada Vs Halloween a Santa Cristina

A Santa Cristina d'Aro Les Castanyes Voladores barregen tradicions i organitzen la setena edició del Castanyada Vs Halloween amb una rua amb la carrossa de la colla carnavalesca que farà un passacarrers pel poble tot catalanitzant el 'trick or treat' de la tradició anglosaxona.

Castanyes, moscatell i un túnel de la por a Albons

A Albons els i les supervivents del Carrer de la Por, al carrer Tramuntana, podran recuperar-se de l'ensurt amb moscatell i castanyes. Els valents i valentes de casa podran provar sort el 31 d'octubre a les 21.00.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat