Ja pots participar en el Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro

Tots aquells que vulguin provar sort, ja poden participar en el tradicional Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro. Es pot optar a guanyar un cotxe híbrid, una bicicleta elèctrica i una tauleta electrònica. Enguany, també com a novetat, s'ha inclòs a la campanya un calendari d'advent, que sortejarà vals de 50 euros cada dia, des de l'1 fins al 24 de desembre.

Ja es pot participar en el Gran Sorteig de Nadal de Platja d'Aro fins al 3 de gener de l'any que ve. Tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d'establiments i serveis adherits a la campanya tindrà l'oportunitat de guanyar diferents premis repartits en 3 categories:
El primer premi és un cotxe híbrid, el segon una bicicleta elèctrica i el tercer una tauleta electrònica.

Enguany, com a novetat s'ha inclòs a la campanya un calendari d'advent, el qual sortejarà vals de 50 euros cada dia.

El sistema de participació s'articula a través de butlletes que cal omplir i desar a les bústies dels mateixos comerços o serveis (cal conservar-ne el resguard i també el tiquet de compra). El vehicle exhibeix a la plaça de l'Ajuntament i el divendres 5 de gener de 2024 a les 12h es farà el sorteig públic davant notari a la Sala d'Actes de la Casa de la Vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat