Palafrugell entrega els Diplomes al Mèrit Ciutadà 2020

Palafrugell

Data: 21/07/2020

INTERVENEN: Maria i Quim Casellas // Fèlix Pérez

Coincidint amb la fi de la festa major d'enguany, Palafrugell va fer entrega aquest dilluns dels Diplomes al Mèrit Ciutadà 2020 en un acte celebrat al Teatre Municipal a porta tancada, però obert a tothom gràcies a l'streaming facilitat per Televisió Costa Brava. Els guardonats d'enguany van ser l’establiment Cal Clic, Maria i Quim Casellas de l’hotel Casamar i Rita Ferrer i Fèlix Pérez, impulsors musicals i culturals del municipi.

La botiga Cal Clic va ser premiada per la seva tasca dins el teixit comercial palafrugellenc de proximitat i per saber mantenir la tradició del comerç local al llarg de més de cent anys. En el cas dels germans Casellas van rebre el Diploma al Mèrit Ciutadà per haver convertit el restaurant-hotel Casamar en un espai de referència, sobretot a nivell gastronòmic i turístic, i per la seva implicació amb la vila a nivell social. 

Per la seva banda, a Félix Pérez Diz se li va reconèixer la seva trajectòria musical i artística vinculada sempre a elements del patrimoni cultural de la vila; i a Rita Ferrer la seva tasca dins la docència musical, destacant pels seus coneixements especialitzats i de qualitat.

Des de l’any 2013, l’Ajuntament de Palafrugell entrega els guardons dels Diplomes al Mèrit Ciutadà de la Vila. Aquesta distinció es concedeix a persones, entitats, agrupacions, institucions, empreses, o comerços que mereixen la gratitud de Palafrugell per activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d'altres que donin prestigi a la vila.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat