Sant Feliu de Guíxols arrasa al Concurs de Menjar Síndria

Júlia Moner
Mireia Pagès

Sant Feliu de Guíxols celebra la VIII edició del Concurs de Menjar Síndria, dirigida a tots els públics i de forma completament gratuïta. Una activitat divertida per gaudir en època de calor. 

El concurs de Menjar Síndria té origen a la Festa Major Jove de Sant Feliu de Guíxols. Els organitzadors d'aquest esdeveniment van iniciar el concurs de forma força improvisada. La preparació prèvia era escassa i, simplement, s'anaven a comprar síndries a la tarda i es posaven a la disposició de tots aquells qui volguessin participar.

Des de fa uns quants anys, però, l'organització és diferent. D'entrada, la ubicació deixa de ser la platja i passa a ser l'escenari de la Cambra de Comerç. A banda d'això, la planificació també canvia i s'estableixen tres categories.

Una hora abans de l'inici del concurs, s'obren les inscripcions i no hi ha cap requisit que s'hagi de complir per poder-hi participar. És una activitat de festa major dirigida a tots els públics, i s'hi pot assistir de forma completament gratuïta.

Les finals sempre estan bastant disputades i els jutges són els encarregats de controlar qui és el primer que deixa la pell de la síndria, sense rastre de color vermell. I, en cas d'empat, també hi ha solució.

És una activitat econòmica, divertida i que permet ajuntar grans i petits i gaudir d'un tall de síndria fresca, en època de calor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat