Palamós edita un conte per orientar a les famílies en l'inici de l'etapa escolar

INTERVENEN: Lluís Puig, alcalde de Palamós // Laura Lafarga, regidora d'ensenyament // Lidia Rufo, il·lustradora

El dilluns dia 13 de setembre molts infants afrontaran el seu primer dia d'escola i l'inici de la seva etapa escolar. Per ajudar-los a preparar-se per aquest canvi, Palamós ha editat un llibre que pretén ser un suport que orienti les famílies que estan a punt de viure aquest moment.

Es tracta d'un conte inclusiu, que vol posar de manifest la diversitat familiar, sexual, cultural, religiosa i d'origen, i transmetre valors com la llibertat, el respecte i la igualtat.

El conte, que porta per nom 'Comencem l'Escola a Palamós', té una quinzena de pàgines on s'hi poden identificar diferents punts del municipi, com algunes de les escoles, el Passeig, o la platja.

En aquestes ubicacions s'hi troben diferents personatges que han estat il·lustrats per Lídia Rufo i que expliquen les seves primeres experiències a l'escola, com per exemple, com és el camí cap a classe, qui els acompanya, quins amics han fet, o qui són els mestres.

L'àrea d'Ensenyament i de Ciutat Educadora n'ha editat 600 exemplars, que es repartiran a les cases dels infants d'entre 3 i 6 anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat