Sant Feliu fa entrega dels premis de Sant Jordi als alumnes de la ciutat

Intervé; David Hernández, director de la Biblioteca

La diada de Sant Jordi s'ha avançat uns dies pels escolars de Sant Feliu de Guíxols. S'han lliurat els guardons dels premis literaris i artístics que des de fa més de tres dècades es celebren a la ciutat.

Amb una temàtica com a fil conductor que han treballat en els Tallers d'Història els alumnes de totes les edats dels diferents centres educatius de la població han d'inspirar-se per fer un dibuix o un relat, sempre adequat a la seva edat, i d'entre tots els nens i nenes un de cada classe és l'escollit com a guardonat. Enguany ha estat el tren, el carrilet que està d'aniversari, el protagonista d'aquest concurs que culmina amb el lliurament de premis a l'entorn del 23 d'abril.

Si bé cada any els dibuixos i relats presentats són fets de manera molt acurada, aquest any destaquen que el tren i, sobretot, el títol del concurs 'A tota màquina', ha estat capaç de treure molt bones idees per elaborar els seus treballs.

En total 124 alumnes des de P3 i fins a segon de batxillerat han recollit el seu premi, que com no podia ser d'altra manera tractant-se de Sant Jordi ha estat un llibre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat