Ja no queda cap pacient COVID ingressat al Baix Empordà

Ja no queda cap pacient COVID ingressat al Baix Empordà
Palamós

Data: 07/07/2020

INTERVÉ: Anna Ribera, directora assitencial de SSIBE

Ja no queda cap pacient COVID positiu ingressat ni a l'Hospital de Palamós ni a cap residència del Baix Empordà. L'últim pacient va estar donat d'alta el passat divendres i amb aquesta notícia els professionals sanitaris de la comarca comencen a respirar, però amb la mirada fixada en un possible rebrot.

Actualment a nivell de gestió de l'Hospital, s'està preparant per a una possible fase d'escalada en la qual tornessin a arribar pacients Covid. En aquest sentit s'estan proveint per tenir suficients proves PCR i mascaretes per protegir el personal que, a més, ara està començant a realitzar les vacances per tal de tornar amb les energies renovades si es produeix el temut rebrot.

Malgrat que no quedi cap pacient Covid ingressat, si que segueixen sortint alguns testos PCR positius, tot i que afirmen que són pocs casos, asimptomàtics i que no estan relacionats entre ells.

Per altra banda SSIBE ha llançat dos vídeos d'agraïment. El primer recull el testimoni de 12 dels seus professionals, i està dedicat a totes aquelles persones que han lluitat contra la pandèmia. El segon vol agrair la paciència i bon comportament de la població, que han estat clau per no col·lapsar l'Hospital. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat