El White Summer arranca amb força a Palamós

Palamós

Data: 09/08/2023

El White Summer ha començat amb força amb una assistència màxima de fins a 4000 persones, en la primera edició que se celebra a Palamós, després de 10 anys que s'organitzés a Pals i, per tant, la reubicació del festival ha mantingut la gran acollida d'anys anteriors.

L'11a edició del White Summer ha arrancat amb força amb dies en que s'ha arribat a una assistència màxima de fins a 4000 persones, i que enguany se celebra per primera vegada a Palamós de la mà de la promotora Clipper's. 

El festival va començar el passat 4 d'agost i s'allargará fins el 15 d'agost, amb una oferta que inclou 12 nits de concerts, més de 20 propostes de gastronomía a l'aire lliure per a tots els gustos i una àmplia gamma de parades de moda i articles artesanals.

La celebració de festivals com el White Summer, significa una iniciativa molt interessant per a emprenedors o empresaris, i sobretot restauradors, ja que els dona l'oportunitat de promoure els seus negocis o, fins i tot, oferir una proposta diferent i creativa.

En conclusió, s'espera que la gran acollida que ha tingut el festival durant aquests dies continuï, ja sigui en parella, amics o en família.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat